Starity

Tragikus balesetben életét vesztette Nick Lashaway

2016. május 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma adta hírül a külföldi sajtó, miszerint autóbalesetben életét vesztette a színész.

hirdetés

Nick Lashaway mindössze 28 éves volt, amikor május 8-án, vasárnap életét vesztette egy végzetes kimenetelű autóbalesetben Massachusettsben.

A fiatal tehetséget korábban olyan nagy sikerű produkciókban láthatta a hazai közönség, mint a Lopott idő, Az utolsó dal, vagy A 40 éves szűz, de több sorozatban is feltűnt, így megcsillogtatta a tudását a Csajokban, A hivatalban, a Felejthetetlenben és az X-aktákban is.

Csak most értesültem arról a hihetetlenül szomorú hírről, miszerint Nick Lashaway életét vesztette május 8-án egy autóbalesetben. Nick egy nagyon tehetséges, jó humorú és kedves fiú volt, és szerencsések vagyunk, amiért a Csajok stábjában tudhattuk őt, amikor Franket alakította a 207. epizódban. Mindig emlékezni fogunk a vele töltött hétre, a játékos mosolyára, a könnyű ösztöneire, ahogy nevetésre sarkallt minket, amikor későig fent kellett maradnunk az erdei forgatás miatt. Szeretetünket küldjük a családjának és a barátainak, és hálásak vagyunk, amiért ismerhettük. Nyugodj békében, drága Nick

– írta a színész Csajok-beli kolléganője, Lena Dunham az Instagramon az alábbi felvétel kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek