Starity

Újra egyesül a One Direction

2016. május 13. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Directionrajongók örülhetnek: május 15-én ismét láthatjuk a négy srácot a képernyőinken.

hirdetés

Habár csak animált formában, azért mégis egyesül a One Direction világszerte a képernyőkön. A Family Guy népszerű, amerikai sorozat idézi meg a fiúkat egy közös kempingelésre, ahol Stewie ijeszgeti őket különböző rémtörténetekkel (mint, kifogyott a buborékos víz a minibárból, vagy éppen azzal, hogy a stylist nem rendelkezik szűkszárú farmerokkal).

Az epizód május 15-én kerül képernyőkre, Run, Chris, Run címmel, ami utal arra, hogy Brian és Stewie meg akarják viccelni a srácot. A felkapott brit-ír fiúbanda a fent említett kempingelős jelenetben látható együtt: Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne és Harry Styles mind megkapta a maga „élethű” animált karakterét.

Louis és Liam a hangukat is kölcsönözték a sorozathoz, míg Harry és Niall más elfoglaltságok végett fiktív szinkront fognak kapni.

Liam és Louis nagyon vicces volt, abszolút élmény volt a közös munka. Vagy, ahogy a Directioner énem mondaná: »ÚRISTEN, LILO, SIKÍTOK«

– nyilatkozta a sorozat executive producere, Cherry Chevapravatdumrong.

A részben emellett Simon Cowell, a banda alapítója is fel fog tűnni. Az EW-nek köszönhetően pedig kaptunk egy rövid, 30 másodperces betekintést a fiúk részébe, amit alább megtekinthettek:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek