Starity

Klippremier: Thalía – Vuélveme a querer

2016. május 14. 12:12   |   Szerző: El Mexicano

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nagyon lelkes vadonatúj stúdióalbuma miatt: alig jelent meg a lemez, már a második videoklipet is közzétette róla.

hirdetés
Klippremier: Thalía – Vuélveme a querer

Május hatodikán vált elérhetővé világszerte a mexikói sztár legújabb stúdióalbuma, a Latina, amely – mint a címéből is következtethetünk rá – leginkább a hagyományos latin-amerikai tánczenét kedvelőknek fog örömöt okozni, persze a kor trendjének megfelelően nem maradhatott el róla a modern, elektronikus zenei elemekkel – mint pl. a reguetón – való ötvözés sem.

Mint minden Thalía-albumon, erre is került egy-két feldolgozás, mint például a Tiki-tiki-ta című dal, amelynek eredetije horvát nyelven szól. A lemezen a korábbi kiadványoknál már megszokott módon néhány közreműködést is hallhatunk, a dalokba pedig itt lehet belehallgatni.

Az énekesnő ezúttal nem halogatta sokáig a single-öket sem, hiszen már az album megjelenése előtt kijött az első, a Desde esa noche, és szinte a teljes lemez kiadásával egy időben került fel a latin sztár Vevo-csatornájára a második videoklip is, amelyet a Vuélveme a querer (’Szeress engem újra’ – a szerk.) című rockballadához forgattak (a dal szövege és fordítása itt található).

A klip elrendezése és a helyszín viszonylag egyszerű, de nagyon látványos, Thalía hangja pedig mint mindig, fantasztikus.

Az albumon egyébként az alábbi dalokat hallhatjuk:

  1. Desde esa noche (’Attól az estétől kezdve’)
  2. La movidita (’Egy pörgős tánc’)
  3. De ti (’Rólad’)
  4. Vuélveme a querer (’Szeress újra’)
  5. Todavía te quiero (’Még mindig szeretlek’)
  6. Frutas (’Gyümölcs’)
  7. Pena negra (’Fekete bánat’)
  8. Tiki-tiki-ta
  9. Todo (’Minden’) (Poso se thelo)
  10. Te encontraré (’Megtalállak majd’)
  11. Poquita fe (’Kevéske bizalom’)
  12. Enemigos (’Ellenségek’)
  13. Vivir junto a ti (’Melletted élni’)

Hallottad már az albumot? Oszd meg velünk a véleményed!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek