Starity

Folytatást kapott a Sleepy Hollow

2016. május 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár sokan azt hitték, a főszereplő távozása után befellegzett a Sleepy Hollow-nak, a FOX csatorna berendelte a folytatást.

hirdetés
Folytatást kapott a Sleepy Hollow
Fotó: FOX

Áprilisban számoltunk be arról, hogy az Abbie Millst életre keltő Nicole Beharie búcsút intett a sorozatnak, így karaktere végleg elhagyja Sleepy Hollow-t. A színésznő megható szavakkal mondott istenhozzádot kollégáinak és a stábnak a közelmúltban.

Izgatottan várom, hogy mit tartogat a műsor számunkra. Nagyon szurkolok a kollégáimnak és a stábnak... ők voltak az inspirációm, a tanáraim, a családom és a barátaim az utóbbi néhány évad ideje alatt. Szeretném megragadni az alkalmat, és köszönetet mondani a fantasztikus producereknek, íróknak és rendezőknek a fáradhatatlan munkájukért, amivel életre keltették a történetet, és szeretnék köszönetet mondani a Fox munkatársainak is, amiért hittek bennünk és támogattak minket. Mindezeken túl köszönet illeti a rajongókat is, a szeretetük hatalmas megtiszteltetés számomra

– nyilatkozta Nicole a TVLine-nak.

Ugyan a folytatással kapcsolatban egyelőre nem árultak el túl sok részletet a készítők, az már biztos, hogy nem Nicole az egyetlen, aki nem tér vissza a negyedik évadban. Zach Appelmant szintén nem láthatjuk viszont, hiszen az ő karaktere is elhalálozott a harmadik évadban, valamint az Ichabod Crane szerelmét, Betsy Rosst életre keltő Nikki Reed is búcsúzik a szériától.

Szerencsére jó hírekkel is szolgálhatunk, ugyanis Tom MisonLyndie Greenwood, Lance Gross és Jessica Camacho visszatérésére biztosan számíthatunk, és az alkotók elárulták, hogy a negyedik évad is hasonlóan akció- és izgalomdús lesz, mint elődjei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek