Starity

Megjelent Jessica első szólólemeze

2016. május 17. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő első szólólemezének megjelenésével egyidőben közzétette a Fly-hoz forgatott kisfilmjét is.

hirdetés

Jessica 2007-ben debütált Dél-Korea egyik leghíresebb lánycsapatában, a Girls' Generationben, melyet 2014 szeptemberében elhagyott, 2015 augusztusában pedig az SM Entertainmenttel is elváltak útjaik. Később, 2016-ban a Coridel Entertainmenthez igazolt, és bár 2014 augusztusában megalapította saját Blanc & Eclare nevezetű márkáját, sejteni lehetett, hogy a 27 éves tehetség nem adta fel az éneklést.

Magyar idő szerint május 16-án délután öt órakor jelent meg Jessica első (egyben debütáló) szólólemeze With Love, J címmel, valamint ezzel egyidőben a Fly videoklipjével is megörvendeztette rajongóit. A Fly egy könnyed, üde popdal, melyhez egy hasonló klip dukál, amit egyébként Los Angelesben forgattak.

Az EP-n összesen hat dal kapott helyet, melyek közül a Fly, a Falling Crazy in Love, a Love Me the Same, valamint a Golden Sky dalokat Sica írta, aki a zeneszerzésében is kivette a részét. A korong egyébként 2016. május 27-én angol nyelven is megjelenik, valamint május 18-án érkezik a Love Me the Same klipje. 

Íme, a dallista:

  1. Fly (feat. Fabolous)
  2. Big Mini World
  3. Falling Crazy in Love
  4. Love Me the Same
  5. Golden Sky
  6. Dear Diary
A With Love, J borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek