Starity

A The Music Workshöz igazolt Minzy

2016. május 17. 14:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Music Works megerősítette, hogy az egykori 2NE1-taggal, Gong Min Jivel aláírták a szerződést, így náluk folytatja tovább karrierjét.

hirdetés
A The Music Workshöz igazolt Minzy

A minap látott napvilágot a hír, miszerint a 2NE1 legfiatalabb tagja hét év után úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg szerződését, így nemcsak a YG Entertainmenttől, de a csapattól is távozik. Május ötödikén – a szerződés hivatalos lejárta után – röppent fel a hír, hogy Minzy jelenleg a The Music Works kiadóval tárgyal, de ennél többet nem lehett tudni az üggyel kapcsolatban.

Majd május 16-án a The Music Works képviselője hivatalosan is bejelentette, hogy aláírták Minzyvel a szerződést:

Hosszú tárgyalás után a vállalatunk úgy döntött, hogy exkluzív szerződést ír alá Gong Min Jivel. Ő egy olyan előadó, aki korlátlan potenciális lehetőséget rejt magában, így mindenféle területen támogatni fogjuk. A tehetségén kívül, úgy gondoljuk, hogy Gong Min Ji magas értékekkel rendelkező, derék személy. Teljes összhangban és bizalommal fogunk vele dolgozni, és támogatjuk őt, hogy még többet fejlődjön. Gong Min Ji nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy olyan szólista legyen, aki saját maga írja a dalait és szerzi a zenéjét. Mindezek mellett a jövőre debütáló csapatnak képzésében is részt vesz, és a kiadó többi tehetségét is segíteni fogja. Kérjük ezentúl is támogassátok őt!

A The Music Works egyébként olyan előadóknak az otthona, mint Baek Ji Young, Yoo Seung Eun, Song Yoo Bin, a Gilgu Bonggu (GB9) és a BASTERD.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek