Starity

Visszatér az Eiffel 65

2010. szeptember 29. 17:05   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan új dallal jelentkezik az Eiffel 65 - adták hírül rajongói oldalukon. 2005 óta szüneteltek, de most újra összeálltak a „kék fiúk”.

hirdetés
Visszatér az Eiffel 65

A Grammyre  jelölt olasz elektronikus zenét játszó banda, az Eiffel 65 új dallal rukkol elő – tudhattuk meg rajongói oldalukról. A csapat új száma a hírek szerint még idén októberben meg fog jelenni.

2010 júniusában jelent meg a hír a Bloom 06 nevű olasz, elektronikus zenét játszó csapat honlapján (amelyet az Eiffel 65  énekese Jeffrey Jey, és a csapat másik tagja, Maury Lobina alkotott) hogy a 98-ban alakult csapat ismét összeáll, és új albumot is meg fognak  jelentetni.

A csapat leginkább ismert dala a Blue (Da Ba Dee) mely az 1999-ben megjelent debütáló albumukon található. Rengeteg országban –Írországban, valamint az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Hollandiában, Franciaországban, Svédországban, Svájcban, Új-Zélandon, Norvégiában, Ausztráliában és Németországban is – elérte az első helyet. A Billboard 100-as listáján a 6. helyen végzett az Egyesült Államokban.

Sok sikert az új albumhoz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek