Starity

miss A: Jia távozott a csapattól

2016. május 20. 14:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat év után a miss A oszlopos tagja, Meng Jia úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg szerződését, így nemcsak a csapattól, de a JYP Entertainmenttől is távozott.

hirdetés
miss A: Jia távozott a csapattól

Teljesen váratlanul, a mai napon jelentette be a JYP Entertainment, hogy a miss A két tagjának, Jiának és Feinek is lejárt a szerződése.

Ezúton tájékoztatunk titeket a miss A-s Jia és Fei szerződéséről. Jia a JYP Entertainmenttel kötött szerződése május 20-án lejárt. Ezentúl is támogatni fogjuk őt, hisz sok időt töltött cégünknél, és reméljük karrierje még fényesebb lesz. Fei nemrég megújította szerződését, így tovább folytatja tevékenységét Dél-Koreában és Kínában egyaránt. Teljes mértékben támogatjuk őt is. A miss A mostantól az egyéni tevékenységekre fog fókuszálni.

– olvasható a nyilatkozatban. A kiadó továbbá azt is elmondta, hogy a csapat nem oszlik fel, de egyelőre nincs visszatérés a láthatáron, a másik két tag, Suzy és Min szerződése pedig jövőre jár majd le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek