Starity

Fergie visszatért!

2016. május 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő bepillantást engedett abba, hogy min dolgozott az elmúlt években.

hirdetés
Fergie visszatért!

Januárban számoltunk be arról, hogy hamarosan piacra dobja második szólólemezét Fergie, bár akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor is számíthatunk a tíz éve várt korongra, így mindenkit meglepett, amikor a minap közzétette legújabb kislemeze első betekintőjét. A közel egyperces videó vélhetően a Hungry című dalhoz készült.

Josh Duhamel, Fergie férje úgy nyilatkozott az új albumról, miszerint kiadásra készen áll, így bármikor az üzletek polcain landolhat. 

Nagy meglepetés lesz. Hihetetlenül jól sikerült. Nagyon-nagyon büszke vagyok Fergie-re és az albumba fektetett munkájára. Egyszerűen fantasztikus

– lelkendezett a színész, majd bevallotta, hogy még ő is csak nemrég hallotta először felesége új dalait.

Fergie féltőn anyáskodik a munkája felett, így én is csak akkor hallhattam, amikor már készen volt vele. Azt szerette volna, ha minden tökéletes, amikor megmutatja.

Egyébként nem ez az egyetlen újdonság az énekesnő háza táján, ugyanis mint kiderült: ismét összeáll Black Eyed Peas-beli kollégáival, így Will.I.Am.-mel, Apl.de.ap-pel és Tabboo-val, hogy rögzítsék a csapat hetedik nagylemezét.

Összetöri a szívem, hogy ezt kell mondanom, mert igazából nekünk csak... nekünk mindig együtt kellett volna lennünk

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Will.I.Am.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek