Starity

Dalpremier: Jessie Ware – Till The End

2016. május 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő új dala a tegnapi nap folyamán debütált, melyet a magyar mozikba június 16-án érkező Mielőtt megismertelek című filmben is hallhatunk majd.

hirdetés

Jessie Ware tudja hogyan kell egy olyan szerelmes dalt írni amely a valódi érzelmeket célozza meg, anélkül, hogy túl csöpögős lenne. Az új dal, a Till The End kedves, romantikus és igazán letisztult. Az énekesnő elárulta, hogy már azelőtt olvasta a film alapjául szolgáló könyvet mielőtt zeneileg bevonták volna a filmbe.

A nászutunkon olvastam el a Mielőtt megismerteleket, miután annyit hallottam róla. Szóval nagyon megérintett az, hogy részese lehetek a filmzenének, mivel a könyvet le se tudtam tenni az olvasásakor. Ez egy olyan dal ami nagyon sokat jelent számomra, és remélem mindenki legalább annyira élvezi a hallgatását, mint amennyire én élvezem az éneklését.

A Mielőtt megismertelek Louisa (Emilia Clarke) és Will (Sam Claflin) megindító történetét meséli el, akik életük legnehezebb időszakában ismerkednek meg egymással. A lány lába alól egyik napról a másikra csúszik ki a talaj: nemcsak a munkáját, hanem a vőlegényét is elveszíti. Kétségbeesésében egy motorbalesetben lebénult fiatalember mellett vállal ápolónői állást, nem is sejtve, hogy élete legkülönlegesebb kapcsolata veszi kezdetét ezáltal...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek