Starity

Moon Jun Young kiadja első szólólemezét

2016. május 30. 04:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Moon Jun Youngot 2010-ben a ZE:A kilentagú csapat énekeseként és annak vezetőjeként ismerhette meg a nagyközönség. Most, hat év elteltével kiadja első önálló albumát.

hirdetés
Moon Jun Young kiadja első szólólemezét
Fotó: Star Empire Entertainment

Tavaly év végén a ZE:A két tagja, Min Woo és Tae Heon a katonai bevonulás mellett döntöttek. Kevin, Hee Chul és Dong Jun ezzel szemben projektcsapatként nemrég új dallal lepték meg a rajongókat, így elérkezetté vált az idő, hogy a csapat vezetője, Jun Young is elindítsa szólókarrierjét, melyet a napokban be is jelentett.

A bejelentést a csapatot kezelő Star Empire ügynökség is megerősítette, hogy Jun Young valóban kiadja első önálló digitális kislemezét. A korong a Too Late címadó dal mellett, tartalmazni fog egy intrót Brith címmel és egy duett is helyet kapott rajta (For My Lady), melyet Enannal közreműködve vettek fel. A május 28-án megjelenő albumon a cég Supermarket zenei csapata dolgozott, melynek Jun Young is tagja.

Ez egy olyan album, amin sokat dolgoztam, és szeretném ha sok emberhez eljutna. Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy lehetőséget kaptam. Azt hiszem sokan meglepődnek majd, mert ennél az albumnál egy teljesen más műfajt próbálok ki, mint amilyen én vagyok

– nyilatkozta a munka kapcsán az énekes.

A korong borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek