Starity

Nem hiszed el, miért perli Chris Brownt az egyik rajongója!

2016. június 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb jogi üggyel kell szembenéznie a Little More énekesének, ugyanis ezúttal egy rajongója indított pert ellene.

hirdetés
Nem hiszed el, miért perli Chris Brownt az egyik rajongója!
Fotó: Billboard Magazine

A 27 éves Marq Stevenson tavaly vett részt Chris Brown dallasi fellépésén, ám onnan már közel sem távozott elégedetten. Történt ugyanis, hogy kalapját nyújtotta az énekesnek dedikálásra, aki állítólag ezt követően bántalmazta őt, és még az említett kiegészítőt sem jutatta vissza neki. Marq 2750 dollárt (kb. 753 ezer forint) követel a slágergyárostól: 2500-at az állítólagos bántalmazásért, 25-öt a fejfedőért és további 225-öt a koncertjegyekért. 

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy Chrisnek szembe kell néznie a törvénnyel, ugyanis néhány évvel ezelőtt attól volt hangos a világsajtó, hogy kezet emelt akkori barátnőjére, Rihannára, most pedig lányának, a kétéves Royaltynak az édesanyja, Nia Guzman pereli a kicsi feletti kizárólagos felügyeleti jogért.

A világ csak egy évvel ezelőtt szerzett tudomást Royalty létezéséről, ő azonban mindvégig tudott róla, de egyszerűen nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Egyszerűen nem tudok semmi pozitívat mondani Chrisről... egyáltalán semmit

– nyilatkozta Nia a bíróságon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek