Starity

Kiderült, mi miatt futott zátonyra Taylor Swift és Calvin Harris kapcsolata

2016. június 03. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A külső szemlélő számára az álompár látszatát keltették, ám a felszín alatt már korántsem volt minden rendben.

hirdetés

Tegnap számoltunk be róla, hogy 15 hónapnyi együttjárás után Calvin Harris kiadta barátnője, Taylor Swift útját. A barátok elmondása szerint a kapcsolat lezárására csendes körülmények között, felnőtt módon került sor, és a felek barátként ugyan, de továbbra is tartják a kapcsolatot egymással.

Mióta bejárta a világsajtót a szakítás híre, a rajongókat az érdekelte, hogy vajon mi vethetett véget az ígéretesen alakuló románcnak. Az okokról és miértekről egy bennfentes vallott az E! Newsnak.

Adam már jó ideje unatkozott, és azt remélte, visszatér a kapcsolatukba a szikra, de nem így történt. A barátait így is meglepte, hogy a köztük lévő kémia hiánya ellenére is ilyen sokáig tartott a viszonyuk.

Az ügyben egészen tegnapig egyik fél sem szólalt meg, a csendet pedig az eredetileg Adam Richard Wiles névre anyakönyvezett lemezlovas törte meg a Twitteren.

Az egyetlen igazság az, hogy a kapcsolatunk a végéhez ért, és továbbra is hatalmas szeretettel és tisztelettel viseltetünk egymás iránt

– írta Calvin, üzenetét pedig további magyarázkodás helyett Taylor is megosztotta.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek