Starity

Nick Jonas hatalmas rajongója Emilia Clarke-nak – videó

2016. június 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő és az énekes a BBC Radio 1 tegnap reggeli műsorában találkozott egymással.

hirdetés
Nick Jonas hatalmas rajongója Emilia Clarke-nak – videó

Híresek, befolyásosak és gazdagok, ennek ellenére ők is csak olyanok, mint mi valamennyien: szívesen kapcsolódnak ki egy fantáziadús könyv vagy épp egy izgalmas sorozat társaságában, ám erről csak ritkán nyilatkoznak. Nick Jonas tegnap reggel Nick Grimshaw műsorvezető vendége volt a BBC Radio 1 Breakfast Show-jában, ahol sor került kedvenc színésznőjével, Emilia Clarke-kal való második találkozására.

Történt ugyanis, hogy a Trónok harca Daeneryse volt a műsor sztárvendége, az énekes pedig meg szerette volna lepni a színésznőt, így Grimshaw meghívta az élő adásba.

Van egy vendégünk itt az épületben, aki rajong érted. Nem olyasvalaki, aki miatt aggódnod kellene. Nem egy idegen. Talán hallottál róla. Nick Jonas szeretne csatlakozni hozzánk a stúdióba. Imádja a Trónok harcát, és nagyon bosszús volt, amiért lemaradt Kit Haringtonról. Az egyetlen ok, amiért eljött a Radio 1 stúdiójába az az, hogy láthassa Emilia Clarke-ot

– vezette fel a nagy találkozást a műsorvezető, a színésznő pedig nem győzött csodálkozni, hogy ilyen ismert rajongója van.

Az énekes kissé feszélyezve lépett a stúdióba, majd elárulta, hogy nem ez az első alkalom, hogy találkozik Emiliával, ugyanis az Oscar-díjátadó utáni egyik afterpartin már összefutottak. A fentiek hallatán a műsorvezető megkérte híres vendégeit, hogy adják elő az ominózus jelenetet, mire Nick így szólt:

Emilia, csak azt szeretném mondani, hogy imádom a műsort. Úgy gondolom, hogy fantasztikus vagy, akárcsak az Instagramod. Az is nagyon klassz! Ezt egy vagy két koktél után mondtam, borzasztóan zavarban voltam.

A fentiekre a színésznő úgy válaszolt, hogy hízelgőnek találta az énekes bókját, és valóban büszke az Instagram-oldalára, amit Nick egyébként azért (is) szeret, mert Emilia számtalan képet oszt meg a forgatásokról, így több mint négymilliós követőtábora – melynek Jonas is a része – bepillantást nyerhet a kulisszák mögé.

A beszélgetés végén, látva Nick Trónok harca iránti rajongását Grimshaw azt javasolta, hogy neki is csatlakoznia kellene a stábhoz, az énekes azonban nem látott erre sok esélyt.

Nem hiszem, hogy felvennének

– mondta, mire Emilia csillogó szemmel rávágta:

Ó, Istenem! Kérdezzük meg őket most! Komolyan! Küldök nekik egy e-mailt. Így lesz. Figyu, Nick nyitott arra, hogy Targaryen-szőkére festesse a haját, nem?

– tette fel a kérdést, melyre igenlő választ kapott az énekestől, így ki tudja, talán a sorozat következő évadának forgatásán ő is részt vesz majd, amennyiben meg tudja győzni David Benioff és D.B. Weiss alkotókat...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek