Starity

2016 a Girls' Generation-tagok szólóéve

2016. június 06. 14:02   |   Szerző: FloraT

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csapat szinte összes tagja szólóban próbál érvényesülni idén: van, aki új dallal, míg más egy egész albummal jelentkezik.

hirdetés

Az év elején a csapat vezetője tért vissza Rain című dalával, amellyel hivatalosan is elsartolt kiadójuk legújabb programja, a Station, melynek értelmében minden héten más-más előadó fog előállni egy dallal a rajongók legnagyobb örömére.

A Girls' Generation rajongói szintén nagyon remélik, hogy mind a nyolc tag előrukkol majd egy dallal vagy egy minialbummal – erre pedig nemcsak igény, de kilátás is van. Példának okáért a csapat arca, YoonA, szintén részt vett a programban, a Deoksugung Stonewall Walkway pedig meghozta a várt sikert.

A kiadó bejelentette YuRi szóló munkásságának előkészületeit is, bővebb információkat azonban nem árultak el arról, hogy min is dolgozik az énekesnő.

Tiffany, az egyik vezető vokalista szintén minialbummal jelentkezett, ami az I Just Wanna Dance címet kapta – nem várt, mégis elsöprő sikereket hozva az énekesnőnek. Tiffany nemrég bejelentette, hogy legújabb dala, a HeartBreak Hotel e hónap 10-én jelenik majd meg, így a nyár elején sem szenvedünk hiányt csodálatos hangjában.

Az előbbiekhez hasonlóan TaeYeon sem tétlenkedik, ugyanis a napokban fogja megjelentetni legújabb dalát, az Atlantis Princesst, melynek érdekessége, hogy egy mobiltelefon promotálásában vesz részt általa. A dal egyébként a k-pop koronázatlan királynőjének, BoA-nak a 2003-ban megjelent, azonos című slágerének a feldolgozása.

TaeYeon azonban további jó hírrel is szolgált követőtáborának, ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy a hónap végéig megjeleneteti első teljes hosszúságú stúdióalbumát is.

A pletykák szerint SeoHyun is részt vesz majd a Station programban, de őt egyelőre lekötik a musicaljével kapcsolatos foglalatosságai. A rajongók azonban bíznak abban, hogy ő, HyoYeon, Sunny és SooYoung is megcsillogtathatják majd tehetségüket idén – ez azonban egyelőre a jövő zenéje.

A csapat egyébként együtt is fog remekelni 2016-ban, hiszen a kiadó elmondta, hogy a lányok idén folytatják népszerűsítő körútjukat Japánban és Koreában egyaránt, valamint negyedik turnéjuk, a Phantasia jelenleg is tart.

Érdekesség gyanánt még megemlítendő, hogy a két évvel ezelőtt kilépett tag, Jessica is sort kerített szólókarrierjének beindítására májusban, ugyanis kiadta a With Love, J címet viselő minialbumát, melyről már korábban is beszámoltunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek