Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2016. június 05. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük meg ismételten a hét legizgalmasabb celebfelvételeit az Instagram-oldalról!

hirdetés

  • Niall Horan és Louis Tomlinson végre együtt lógott

Niall és Louis, a One Direction oszlopos tagjai, végre időt szakítottak egymásra a szünetben, és közösen mentek el a Coldplay showjára Manchesterben. A fiúk emellett jótékonysági futballmeccsen is részt vesznek közösen. A koncert Louis barátnője, a bájos Danielle Campbell is részt vett.

  • Zayn Malik félpucéran fotózkodik

Megannyi rajongóját tette boldoggá a jóképű énekes, aki megmutatta izmos hátát az Instagramnak, Los Angeles-i otthonából.

  • Ennyire dögös Kylie Jenner a saját tervezésű fürdőruhájában!

Kylie alakja egyszerűen irigylésre méltó, amit természetesen így nem szégyell mutogatni. A valóságshow-sztár testvérével, Kendall-lel tervezett, és dob piacra fürdőruhákat, amik legalább olyan szexi szabásúak, amit már megszokhattunk tőle.

  • Rihanna vérbeli Dior-lány lett

Hamarosan érkezik a barbadosi szépség által tervezett Dior napszeművegkollekció, amiről feltöltött már egy ízelítőt Instagram-oldalára. Ellenállhatatlan, nemde?

  • Így utazik Adam Lambert a Queen mellett

Sok sztárnak teljesen hétköznapi a privát jet, Adam Lambert mégis örömét leli benne, amelyet meg is örökített követői számára. Az énekes a saját turnéja befejezése után most a Queen rockbandával járja a világot, akikkel stílusosan utazgathat A-ból B-be.

  • Visszanövesztette borostáját Drake

Rövid időre megvált borostájától Drake, azonban az internet szinte azonnal visszakövetelte, mondván, sokkal helyesebb vele a rapper. 

  • Házias oldalát csillogtatja meg Hailey Baldwin

A szupermodell megmutatta, ő is ugyanolyan otthoniasan mozog a konyhában, mint bárki más – biztosra vesszük, hogy tésztájának párja nincs!

  • Ilyen aranyos volt Miley Cyrus édesanyjával

Egy igazi visszaemlékezős fotót osztott meg az énekesnő, amin édesanyjával, Tish Cryusszal látható. Hát nem édes?

  • Megmutatta szép kilátását The Weeknd

Bella Hadiddel jár The Weeknd, aki mindennél büszkébb gyönyörű barátnőjére. Így természetesen posztolni sem rest róla, megmutatta az egész világnak, milyen gyönyörű kilátás várja őt nap, mint nap.

  • Frappáns kompozíció Katy Perrytől

Szívecskéket formálnak a levelek, ami megragadta a popénekesnő figyelmét, és jó pofa, I leaf you felirattal posztolta közösségi oldalán. Katy új nagylemeze egyébként 2017-ben érkezik, így most biztosan egy szabad perce sem akad.

  • Így néz ki Beyoncé közönsége estéről-estére

Elképesztő érzés lehet megtölteni egy arénát, és több tízezer ember előtt előadni dalait. Nem sok művésznek adatik meg ez a lehetőség, így nem csoda, hogy Beyoncé roppant hálás rajongóinak.

 

Beyoncé (@beyonce) által közzétett fénykép,

  • Taylor Lautner regisztrált Instagramra

Ezentúl a kedvenc vérfarkasunkat is követhetjük Instagramon, aki minden nap vicces és aranyos posztokkal látja el követőit. Bemutatkozójában az áll, hogy jobb később, mint soha, és azóta lelkesen tartja a kapcsolatot rajongóival. Itt köszönte meg például ezt a rajzot, amin elmondása szerint jót nevetett.

  • Kengi visszatért – sikkesek a lányok!

Kengi névre hallgat Kendall Jenner és Gigi Hadid, hiszen a lányok hírhedten legjobb barátságnak örvendenek. Végre ismét együtt tudtak tölteni egy kis időt, amiről természetesen képet osztottak meg.

  • Dögös vörös mellett döntött Xtina és Ariana Grande

Ki ne imádta volna a két vokálbajnok közös fellépését, amit a The Voice fináléjában produkált Ariana Grande és Christina Aguilera? A két hölgy nagyon élvezte egymás társaságát, amiről a sok közös selfie is árulkodik.

  • Ismét platinaszőke Justin Bieber

A botrányhős ismét a megosztó platinaszőke frizura mellett választott, ami most simán fel van neki nyírva. Hogy tetszik JB átalakulása?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek