Starity

U-KISS: megérkezett az új EP és klip

2016. június 10. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem másfél év telt el a U-KISS legutolsó kiadványának megjelenése óta, ám a rajongóknak nem kell többet várniuk, hisz a csapat STALKER című EP-jével tért vissza!

hirdetés

Április végén értesülhettünk róla, hogy a U-KISS dél-koreai visszatérésére készül júniusban. Májusban napvilágot láttak a koncepció képek, amit egy videoklip előzetes követett, végül pedig a korongba is belehallgathattak a rajongók.

Június 7-én végre magunk mögött tudhattuk a várakozást, ugyanis megjelent a formáció tizenegyedik EP-je STALKER címmel, valamint a korong névadó dalához készült videoklip is közzétételre került.

A lemezen egyébként hat dal kapott helyet, melyek közül az egyik a Stalker instrumentális változata. Íme, a dallista:

  1. Favorite Girl
  2. Stalker
  3. 눈을 감아도
  4. Heartless
  5. Take it Slow
  6. Stalker (Inst.)
A korong borítója

Érdekesség, hogy az eladásokból származó bevétel egy részét a Culture & Arts Education Division (Kultúra és Művészeti Okatatási Alap) részére ajánlották fel a tagok, valamint a fogyatékkal élő művészeket is támogatják. A csapat életében egyébként nem ez az első eset, hogy jótékonykodik, 2013-ban például a jakaratai árvízkárusoltakon segítettek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek