Starity

Kukkants be Daniel Radcliffe otthonába!

2016. június 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek sztárja a napokban dobta piacra londoni otthonát, ahol 12 éves kora óta, azaz közel 15 éve él.

hirdetés

Daniel Radcliffe 1.45 millió angol fontért (kb. 561 millió 527 ezer forint) válna meg az ingatlantól, melyet 12 éves korában, az első Harry Potter-film hozta fizetségéből vásárolt – akkor még szülei felügyeletével. A Mirror úgy tudja, hogy szülei akkor költöztek el a lakásból, amikor beindult Dan karrierje, és már maga is képes volt boldogulni egyedül.

A modern berendezésű otthonban négy háló- és két fürdőszoba található, valamint helyet kapott még egy átalakított padlástér és egy hatalmas étkezős konyha is. Ha pedig lakója a természet lágy ölén költené el reggelijét, akkor ezt megteheti a lakáshoz tartozó privát kertben is akár.

Ez Daniel Radcliffe gyerekkori otthona, ami csak most került piacra, így egyelőre nem sokan érdeklődtek még iránta, bár már volt olyan érdeklődő, akinek fogalma sem volt arról, ki ő

– magyarázta az ingatlan értékesítéséért felelős James Turner, hozzátéve, hogy a színész azért válik meg otthonától, mivel jelenleg New Yorkban él, így nincs szüksége a lakásra.

Fotó: Chestertons / BNPS
Fotó: Chestertons / BNPS
Fotó: Chestertons / BNPS
Fotó: Chestertons / BNPS
Fotó: Chestertons / BNPS
Fotó: Chestertons / BNPS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek