Starity

Nine Muses: Euaerin és Minha távozott a csapattól

2016. június 09. 05:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nine Muses két tagja, Lee Hye Min, azaz Euaerin és Park Min Ha szerződésük lejárta után, úgy döntöttek, hogy távoznak a csapatból.

hirdetés
Nine Muses: Euaerin és Minha távozott a csapattól

Tegnap jelentette be a Star Empire Entertainment, hogy a Nine Muses két tagja, Euaerin és Minha szerződése lejárt és mind a ketten amellett döntöttek, hogy nem újítják meg azt.

Helló, ez itt a Star Empire! Szeretnénk titeket tájékoztatni a Nine Muses két tagjáról, Euarinről és Minháról. A két idol exkluzív szerződése lejárt és úgy döntöttek, hogy nem újítják meg azt, így távoztak a csapatból. Sem nekik, sem az ügynökségnek, sem pedig a Nine Muses többi tagjának nem volt könnyű döntés, hiszen hét évet töltöttek a csapatban, de tiszteletben tartjuk és megértjük a döntésüket. A legjobbakat kívánjuk Euaerinnek és Minhának! Szeretnénk megköszönni a rajongóknak támogatásukat, és a többi tag keményen dolgozik, hogy még jobb zenével és fellépéssel rukkoljon elő. Köszönjük!

– olvasható a közleményben.

A fentieken túl a kiadó továbbá azt is tudatta a rajongókkal, hogy jelenleg nincs tervben új tagok a csoportba való érkezése, viszont a Nine Muses nyári – pontosabban júliusi – visszatérése készül alegység képében, de többet nem mondtak ezzel kapcsolatban.

Sziasztok, Nine Muses Euaerin vagyok! Sokszor írtam újra ezt a levelet... Nem tudom, hogy szavakkal hogyan fejezzem ki az érzéseimet. 2016. május 26-án volt az utolsó hivatalos megjelenésem. Szeretném elmondani a rajongóknak, akik szeretik a Nine Musest, és velünk vannak már hét éve, hogy egy dolog bánt, hogy nem volt több boldogabb pillanat, míg a csapat részese voltam; és most félelemmel tölt el, ha arra gondolok, hogy ezentúl már nem leszek együtt a többiekkel. Mindenesetre a Nine Muses-tagok nagyon tehetségesek és sok potenciállal rendelkeznek, így félreállok, és támogatni fogom őket. Euaerin személye a rajongók szerete miatt létezhetett, és ezért mindig képes voltam folytatni, hogy viszonozzam nektek. Habár örökké a Nine Muses tagja akartam lenni, úgy gondolom, az idő múlásával meg kellett ennek történnie. MINE-jaimnak – akikre mindig is családként tekintettem, mintsem rajongóként –, és a többi tagnak üzenem, hogy köszönöm. Boldog voltam, mert együtt voltunk. Ezentúl még keményebben fogok dolgozni és Lee Hye Minként egy jobb személyt fogtok látni

búcsúzott Euaerin, Minha pedig így mondott istenhozzádot:

Sziasztok Minha vagyok! Korábban több levelet is írtam nektek, de ma különösen nehéz számomra. Hat év után hivatalosan is lejárt a Star Empire-rel kötött szerződésem, és alapos átgondolás után úgy döntöttem, hogy új utat választok magamnak. Többet fogok tanulni, és jobb emberként fogtok látni. Az évek alatt voltak boldog, nehéz és fárasztó pillanatok is, de a csapattársaim mindig mellettem álltak. A rajongók miatt, akiktől olyan sok szeretet kaptam, olyan emberré lettem, aki megtanult szeretet adni. Nagyon örülök ennek. Az emlékeket és az elmúlt hat évet, melyet együtt töltöttük, soha nem felejtem el. Köszönöm, hogy jobb személlyé váltam általatok. Mindig rátok fogok gondolni és keményen fogok dolgozni, hogy egy jobb személyként lássatok. Remélem mindenki, akit szeretek, boldog lesz. És MINE-jaim, remélem boldogok lesztek. Köszönöm, és szeretlek titeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek