Starity

Albumpremier: EXO – EX'ACT

2016. június 10. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyar idő szerint június 9-én délután öt órakor jelent meg a nagy népszerűségnek örvendő dél-koreai fiúbanda, az EXO legújabb stúdióalbuma.

hirdetés

Május 31-én jelentette be az SM Entertainment, hogy az EXO a következő héten visszatér. Az elkövetkezendő napokból megtudhattuk, hogy a nagy esemény június 9-ére várható a srácok EX'ACT címre keresztelt új, immáron harmadik stúdióalbumának képében.

A korongot a merőben más koncepciójú Lucky One és Monster dalokkal fogják népszerűsíteni, amikhez természetesen videoklipet is forgattak. Míg előbbi egy funky, R&B, dance nótára sikeredett, melynek szövege az igaz szerelem megtalálásáról szól; addig utóbbi egy őrült, rögeszmés szerelemről mesél.

A lemezen összesen kilenc dal kapott helyet, melyek közül a Heavent a csapat egyik rappere, Chanyeol írta. Íme, a dallista:

  1. Lucky One
  2. Monster
  3. Artificial Love
  4. Cloud 9
  5. Heaven
  6. 백색소음 (White Noise)
  7. 유리어항 (One and Only)
  8. They Never Know
  9. Stranger
  10. Lucky One (Instrumental)
  11. Monster (Instrumental)

Érdekesség, hogy a korongot a már megszokott koreai és kínai verzió mellett, Lucky One és Monster verzióban lehet beszerezni.

Íme, a digitális borítóképek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek