Starity

Corey Taylor gerincműtéte miatt csúszik a Slipknot turnéja

2016. június 13. 04:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Slipknot tervezett turnéja – amelyen Marilyn Manson és az Of Mice and Men is szerepel vendégművészként – június 9-én indult volna, ám az énekes gerincműtétje miatt csak 28-án kezdődhet el Nashville-ben. Az elmaradt koncertekre augusztusban kerül majd sor.

hirdetés

Corey Taylor múlt héten a Facebookon értesítette a rajongókat, hogy a műtétje miatt el fogják halasztani a turné első részét.

Sajnos egy nem tervezett gerincműtéten kellett átesnem. Szépen gyógyulok és minden remekül ment! Még egy kis pihenésre van szükségem, mielőtt a színpadra lépek... remélem, mindannyian megértitek és köszönöm, hogy mindig támogattok!

– írta a közleményben. Az énekes nem osztott meg részleteket arról, miért volt szüksége a műtétre, viszont a hét elején a Facebookon közzétett egy videót, amely már a lábadozás ideje alatt készült. 

Éppen ott mentek be

– mondta a nyakán lévő kötésre mutatva, jelezve, honnan érték el az orvosok a gerincét.

Azon keresztül nyitottak fel, kicserélték a porckorongot, a vágások olyan nagyok. Leborotválták a gerincemet és mindenféle fura dolgot csináltak. Szóval kívánjatok nekem szerencsét.

A turné befejezése után egy hónappal a Slipknot részt vesz a minden évben megrendezésre kerülő Knotfesten, ami ebben az évben egybeolvad az Ozzfesttel. A Slipknot mellett olyan vendégek várhatóak, mint a Black Sabbath, a Megadeth, a Slayer, vagy az Opeth. A Knotfestnek szeptember 24-én és 25-én a kaliforniai San Bernardino-i San Manuel Amphitheater and Festival Grounds ad helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek