Starity

Ruhamustra: CFDA Fashion Awards

2016. június 13. 06:06   |   Szerző: missdaisy & Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 6-án zajlott le a divatvilág egyik legnagyobb eseménye, a CFDA Fashion Awards, ahol a sztárok is megmutathatták, hogy mennyire stílusosak.

hirdetés

A hét elején zajlott le a divatvilág Oscarjának számító CFDA Fashion Awards, ahol  idén is megjutalmazták az év legjobb tervezőit egy-egy díjjal. Az eseményen neves sztárok – többek között modellek, színészek és színésznők – tették tiszteletüket, most pedig megmutatjuk a gála legjobb és a legrosszabb összeállításait.

Jourdan Dunn

A népszerű modell egy gyönyörű Jonathon Simkhai-estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen, melyben hatalmas sikert aratott.

Karlie Kloss

Karlie idén is magára vonzotta a tekinteteket gyönyörű fehér Michael Kors-ruhájával, melyhez haját ugyan csak egy egyszerű kontyba tűzte fel, mégis elegáns hatást keltett.

Ciara 

Az énekesnő szettje igazán megosztó volt a kritikusok körében: volt aki imádta a barackszínű tütüvel díszített Roberto Cavalliját, másoknak viszont egyáltalán nem nyerte el tetszését.

Sara Sampaio

A portugál szépség is a legjobban öltözöttek listájára került. Sara egy klasszikus fekete, csipkével díszített Diane Von Fürstenberg-darabot választott, haját pedig old-school stílusban viselte.

 

Rosie Huntington-Whiteley

A brit modell mesésen mutatott világos színű Michael Kors tervezte estjéiében, melyhez egy stílusos fülbevalót párosított.

Claire Danes

Claire mindig is ikonnak számított a divatvilágban, azonban az idei díjátadón nem választott jól. Sarával ellentétben fekete ruhája nem pozitív, hanem inkább negatív kritikákat kapott, nem is beszélve a közepén lévő díszítésről, mely sokakat egy nemi szervre emlékeztetett.

Elsa Hosk

A svéd Victoria's Secret-angyal egy csillogó Naeem Khan-kezeslábast választott az eseményre, mellyel tarolt is. Szőke hajához igazán jól passzolt az arany ruha, bár a kiegészítői kicsit elütnek tőle.

 

Adriana Lima

A brazil szépség ezúttal nem választott jól! Egy Marc Jacobs-költeményben jelent meg, azonban az elegáns hatást nem sikerült elérnie: a szett alsó része inkább pizsamának lett volna alkalmas.

Naomi Campbell

Az ikonikus modell most is gyönyörűen festett a vörös szőnyegen. Fekete estélyije ugyan merész választás volt mély dekoltázsa miatt, de megérte, hiszen a legjobban öltözöttek között szerepelhett. 

Alexander Skarsgård

A svéd színész ismét megdobogtatta a női szíveket az eseményen, hiszen Tom Ford tervezte öltönyével igazán modern hatást keltett.

Julianne Hough

Az amerikai színésznő és énekesnő csak úgy ragyogott Michael Kors ezüst színű estéjiében, bár mi tagadás, a ruha apró szegecsei kicsit kövérítették őt. Kiegészítőnek Borgioni-fülbevalókat és Hearts on Hire-gyűrűt választott. 

Irina Shayk

Habár az orosz modell Misha Nonoo kezeslábasában csodálatosan festett, hajával Karlie-val ellentétben nem elegáns, hanem inkább hétköznapi hatást keltett. 

Josephine Skriver

A VS legújabb angyala is tiszteletét tette a CFDA-n, melyen le is nyűgözte a kritikusokat. A dán modell egy csak az ő számára tervezett Sachin & Babi-estélyit viselt, hozzá pedig Stuart Weitzman magassarkút párosított. 

Ashley, Elizabeth és Mary-Kate Olsen

Mindhárom Olsen-lány a fekete mellett döntött. Elizabeth nemcsak magasságával, de ruhájával is kiemelkedett, mely a három szett közül a legjobban festett. Ashley és Mary-Kate a The Row ruhakölteményét és táskáját, valamint Sidney Garber ékszereit viselte.

Sebastian Stan

A Tél katonája legjobb szettjében jelent meg a divateseményen, mellyel tartolt is. Fekete öltönyét csokornyakkendővel díszítette, ráadásul legszebb mosolyát is megvillantotta a női nézők felé. 

Martha Hunt

Az amerikai szépség egy kék színű csipkével mintázott Diane Von Fürstenberg-kreálmányban lépett a vörös szőnyegre, melyhez szőke haja rendkívül jól passzolt.

Jasmine Tookes

Fekete csillógó estélyijében Jasmine igazán dögösen festett, ehhez pedig Atelier Swarovski ékszereit viselte.

Jessica Chastain

Jessica választása az estélyit illetően Prabal Gurungra esett, mely jó döntésnek bizonyult, azonban a színésznő haja és sminkje öregítette.

Hilary Rhoda

A modell egy görög istennő hatását keltette feltűzött hajával és aranyszinű hajpántjával. Ehhez passzolt aranyszínű Monique Lhuillier-dressze is, bár a ruhaválasztás kicsit merészre sikeredett.

Shanina Shaik

Az ausztrál modell bár csinosan festett narancsszínű estéjiében, a kritikusok szerint választhatott volna extravagánsabbat is, egzotikus külsejéhez híven.

Alessandra Ambrosio

Ale idén is megmutatta, nem hiába a divatvilág egyik ikonja. Választása egy lila színű flitteres Michael Kors-ruhára esett, melyhez aranyszínű magassarkút viselt.

Doutzen Kroes

A holland modell idén nem választott jól. Gyönyörű, karcsú alakját Calvin Klein kezeslábasa nem hangsúlyozta ki, illetve sportos hatást keltett, az egyébként elegáns haj és sminkválasztáshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek