Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2016. június 12. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük meg ismételten a hét legizgalmasabb celebfelvételeit az Instagram-oldalról!

hirdetés

  • Brooklyn Beckham hihetetlenül aranyos pasi

Brooklyn és Chloe Grace Moretz kapcsolata világszerte imádott milliók által, hiszen a tinédzserek rendkívül jól illenek egymáshoz. Chloe elárulta, hogy Brooklynban az egyik kedvence az édesanyja, Victoria Beckham, akivel jó kapcsolatot ápol – emellett még biztosan megannyi dolgot kedvel a fiatal sztárban!

  • Legjobb barátnőjével pózolt Ariana Grande

Ariana legjobb barátnőjével, Lexie-vel osztott meg egy aranyos, otthonias felvételt. Grande jelenleg elfoglalt új kislemezének, az Into You népszerűsítésével.

  • Betekintést engedett otthonába Shawn Mendes

Ki ne hallott volna mostanában a feltörekvő énekesről, Shawn Mendesről? A fiatal srác tinilányok szívét rabolta el világszerte, Stiches dala pedig az áttörést is meghozta számára. Legújabb felvétele, a Treat You Better, ami máris a Spotify egyik legtöbbet játszott újdonsága. Shawn természetesen nem ül a babérjain, és jelenleg is új dalain dolgozik.

  • Justin Bieber megmutatta az orrpiercingjét

PC-t lövetett Bieber is, amit egy nagyon közeli selfie-n mutatott meg több milliós követőtáborának Instagramon. Az énekes még mindig hatalmas népszerűségnek örvend, pedig állítása szerint egyre nehezebben viseli a hírnevet. Egy másik képe alá például azt írta, hogy fél attól, amiről eddig álmodozott.

  • Selena Gomez tudja, hogy kérjen elnézést

Az énekesnőnek bevett szokása, hogy minden koncertje után fotózkodik rajongóival, azonban sajnos ez elmaradt Washingtonban. Selena természetesen nem hagyta cserben a rá várakozókat, így a színpadról lőtte híres képét a tömeggel.

  • Magyar rajongó képét osztotta meg Adam Lambert

Adam Lambert is rendelkezik nem egy tehetséges rajongóval, és mostanában egyre több figyelmet szentel az eféle alkotásoknak. Legutóbb egy magyar lány alkotását osztotta meg, B. Dorottyáét, Instagram-fiókján.

  • Barátaival pihen Harry Styles

Harry a Dunkirk után talált alkalmat a pihenésre, amit családjával és barátaival töltött. Úgy tűnik, az énekes még mindig nem barátkozott meg rövid fürtjeivel, hiszen a forgatáson kívül még az otthonában is sapkát hord, hogy eltakarja a végeredményt.

  • Ilyen gyönyörű a Fifth Harmony énekesnője

Camila Cabello nem egy szívet elrabolt a tengerparti selfie-jével, amit az MTV is a hét egyik legjobb felvételének választott. Nem csoda, hogy így ragyok az énekesnő, hiszen a Work From Home slágerük a nyár egyik legütősebb felvétele lett. Külön imádjuk Camilla ékszereit!

  • Dögös nyári szettben vonultak fel a Little Mix lányok

Egyenfarmert választottak a Capital FM Summer Ball showjának vörös szőnyegére a hölgyek. Mivel Zayn visszamondta az utolsó pillanatban a színpadra állását, így az est legnagyobb durranása a brit lánybanda, a Little Mix lett. A színpadon egyébként egy másik ultradögös szettet villogtattak meg, talpig befűzött fekete body-ban szórakoztatták a közönséget.

  • Az Ellen Showban FaceTime-olt Kourtney és Khloe Kardashian

Nem minden napi interjút készített Ellen DeGeneres a Kardashian lányokkal, hiszen az egyik fél, Kourtney, FaceTime-on jelentkezett be az otthonából. 

  • Ismét sikert aratott Kylie Jenner

Pénteken jelent meg a legújabb matt rúzsa Kylie Jennernek, ami a Dead of Knight fantázianévre hallgat, és a fekete árnyalatban ragyog. Kylie összes lipkitje egy órán belül elkelt, és immáron 14 szín közül válogathatnak a smink szerelmesei, amihez még hozzájön a három szájfény. A fotón a Candy K terméket viseli.

  • Fotózáson járt Hailey Baldwin

A szakma nagyjával, Patrick Demarchelierrel fotózhatott Hailey Baldwin, így nem csoda, hogy majd kicsattan a büszkeségtől a modell. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

  • Shay Mitchell és Nick Jonas összeillenek

Megjelent az Under You videoklip, ami Nick eddigi legszexisebb alkotása lett. Shay Mitchell színésznő egyszerűen gyönyörű, és nem tudunk elmenni amellett, hogy mennyire összeillik a Jonas Brothers egykori tagjával.

 

  • Demi Lovato nagyon kemény

Demi évek óta egészségesen és sportosan él. Jelenleg a box az egyik legnagyobb szerelme, amibe betekintést engedett legutóbbi felvételén. Az biztos, nem kerülnénk összetűzésbe az énekesnővel!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek