Starity

Angelina Jolie is szerepel az Agatha Christie-klasszikusban

2016. június 13. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Variety magazin és a Hollywood Reporter szerint Angelina Jolie-nak is szerepet szánnak a híres Agatha Christie-regény, a Gyilkosság az Orient Expresszen legújabb filmfeldolgozásában.

hirdetés
Angelina Jolie is szerepel az Agatha Christie-klasszikusban
Fotó: Vanity Fair

A 2017. november 22-én megjelenő filmet Sir Kenneth Branagh rendezi, aki egyúttal a detektív Hercule Poirot bőrébe is belebújik.

A forgatókönyvet Michael Green, a Zöld Lámpás írója készítette el, míg a producerek között olyan neveket találhatunk, mint Branagh, Ridley Scott, Simon Kinberg és Mark Gordon.

A történet középpontjában egy rejtélyes gyilkosság áll, amit a híres vonaton követnek el egy hóvihar leple alatt és amelynek rejtélyét a tehetséges nyomozónak, Poirot-nak kell  megoldania.

Egyelőre még nem tisztázott, Angelina milyen szerepben jelenik meg a filmben - egyes pletykák szerint az arisztokrata Harriet Hubbard szerepét szánták neki, akit az 1974-es filmváltozatban a legendás színésznő, Lauren Bacall alakított.

A forgatások novemberben kezdődnek Londonban, majd Máltán folytatódnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek