Starity

Megkezdte legújabb stúdióalbuma munkálatait Taylor Swift

2016. június 15. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barátai elmondása szerint bár nem volt könnyű a Calvin Harrisszel való szakítás, az énekesnő nem szomorkodik.

hirdetés
Megkezdte legújabb stúdióalbuma munkálatait Taylor Swift

Két héttel ezelőtt robbant a hír, miszerint véget ért Taylor Swift és Calvin Harris idillikusnak tűnt románca. A pár több mint egy évet töltött együtt, és bár az elválás egyikük számára sem volt könnyű, belátták, hogy mindkettejüknek jót tesz, ha külön utakon folytatják. Ahogy az szakításai után lenni szokott, a hatszoros Grammy-díjas énelesnő ezúttal is új dalok írásába kezdett.

Taylor már nem szomorú a szakítás miatt. Ő is tudja, hogy ez volt a legjobb [döntés, amit meghozhattak]. Calvinnal továbbra is jóban vannak, már beszéltek egymással a szakítás óta. Az újbóli összejövetel azonban nem szerepel a terveik között

– nyilatkozta egy, az énekesnőhöz közel álló barát az E! Newsnak, hozzátéve, hogy Taylor úgy tervezi, szingliként tölti a nyarat, és nem érzi szükségét annak, hogy beleugorjon egy újabb párkapcsolatba.

Taylor ideje nagy részét a barátaival tölti, és igyekszik elfoglalni magát. Szeretne egy darabig egyedül maradni, és egy relaxáló nyárra vágyik. Már vannak is tervei, hova szeretne elutazni a nyáron, ugyanakkor új dalokon is dolgozik

– magyarázta a bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek