Starity

Hat év után ismét összejöttek az Ugly Betty sztárjai

2016. június 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2006 és 2010 között futott az ABC sikersorozata, az America Ferrera főszereplésével készült Ugly Betty.

hirdetés
Hat év után ismét összejöttek az Ugly Betty sztárjai
Fotó: ABC

A 2000-es években hatalmas népszerűségnek örvendtek az úgynevezett átváltoztatós filmek és sorozatok, melyeknek népszerűsége abban állt, hogy egy csúnyácska, de szerethető karakter végül széppé változik és rátalál a boldogságra. Erre a tematikára épült a Betty, a csúnya lány, A csaj nem jár egyedül és az Ugly Betty is. Utóbbi négy éven át futott igen nagy sikerrel, melyet itthon az RTL Klub tűzött műsorára.

A széria utolsó része 2010-ben került képernyőre a tengerentúlon, nemrég azonban az ATX fesztivál keretein belül ismét összejöttek a stábtagok egy jókedélyű nosztalgiázásra. Az eseményen a főszereplőt alakító America Ferrera mellett megjelent még Vanessa Williams, Rebbecca Romijn, Eric MabiusTony Plana, Ana OrtizAshley JensenMark Indelicato és Michael Urie is. 

Fotó: WhoSay / Michael Urie

Érdekesség, hogy a Szívek szállodája-rebootot is megvalósító Netflix már jó ideje pedzegeti az Ugly Betty folytatásának gondolatát, de egyelőre nem született döntés az ügyben. America szerint azonban könnyűszerrel igent mondana a lehetőségre az egész csapat, hiszen kevesebb, mint 30 perc leforgása alatt mindannyian rábólintottak a felkérésére, ami az ATX rendezvényén való megjelenésre vonatkozott.

Húsz perc alatt mindenki visszajelzett az e-mailemre, amiben azt kértem tőlük, jöjjenek el az ATX-re

– nyilatkozta a színésznő az Entertainment Weeklynek. Sajnos végül mégsem jelent meg mindenki, ugyanis az Amandát alakító Becki Newtont tüdőgyulladása miatt orvosai ágynyugalomra itélték.

Sziasztok, csini rib*ncok! Sajnálatos módon tüdőgyulladásom van, így nem tudok elmenni az összejövetelre. Mandy lélekben ott van veletek. Mindörökké

– csiripelte bocsánatkérésként a Twitteren a még mindig lábadozó színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek