Starity

Lady Gaga gyászol

2010. szeptember 30. 21:09   |   Szerző: MrsCyrus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga nagyon nehéz időszakot él át. A popdíva az utóbbi években csak a karrierjével volt elfoglalva, így a családja nyilvánvalóan háttérbe szorult. Ez méginkább megnehezíti számára az imádott családtag elvesztésének feldolgozását.

hirdetés
Lady Gaga gyászol

Napjaink egyik popikonja, Lady Gaga ezúttal nem egy mesterségesen generált botrány kapcsán szerepel az újságok címlapján. Jelenlegi gyásza nagyon is valós. Szeretett nagyapját, Joseph Germanottát, hosszú betegeskedés után veszítette el az énekesnő. Ez óriási fájdalmat okoz neki, hiszen saját bevallása szerint nagyon közel állt a nagyapjához, aki egyébként II. világháborús veterán volt. A 88 éves férfi már hosszú ideje betegeskedett, az énekesnő ezt meg is említette néhány koncertjén, ahonnan „gyógyító dalokat” küldött nagypapájának, aki gyengesége és betegségei miatt soha nem láthatta élőben a színpadon sikeres unokáját.

Az énekesnő elmondása szerint sokat sír, és nagyon megviseli a gyász, de eközben is folyamatosan dolgozik. Világkörüli turnéját nem fújhatja le, így továbbra is fellépésről fellépésre utazgat, keresztülszelve az egész világot. A sok munka mellett pedig sem pihenni, sem a gyászon elmélkedni nincs sok ideje.

Mindenesetre a Germanotta család megkérte a rajongókat, hogy aki virágot küldene, inkább ajánlja fel az összeget Michael J Fox Parkinson-kórosokat segítő alapítványának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek