Starity

Jön a Shrek ötödik része

2016. június 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat évvel a Shrek a vége, fuss el véle című negyedik rész mozikba kerülése után kiderült, hogy kedvenc ogrénk hamarosan visszatér.

hirdetés

Fotó: DreamWorks Animation

Mikor már azt hittük, végleg pont került a Shrek-filmsorozat végére, a Comcast és a DreamWorks Animation bejelentette, hogy beruháznak egy új mozifilmre, mi több: további részek elkészítésének finanszírozását is kilátásba helyezték – írja a Deadline. Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy pontosan mikorra várható a folytatás, ám semmi kétség nincs afelől, hogy elődeihez hasonlóan sikeres lesz, pláne a hosszú kihagyás után.

A nem csak a gyerekek körében népszerű filmsorozat első része 15 évvel ezelőtt, 2001-ben került a mozikba – ekkor ismerkedhettünk meg a csúnya, ám szerethető címszereplővel, és az elátkozott hercegnővel, akik később egybekeltek. A második részre három évet kellett várnunk, melyben kedvenceinknek döntenie kellett: emberek vagy ogrék szeretnének lenni. A folytatás újabb három évvel később került a mozikba, melynek képkockáin már családos emberként ogreként láthattuk Shreket és Fionát; 2010-es visszatérésükben pedig az időutazás következtében előbbinek újra és újra meg kellett hódítania szerelmét.

A történeten egyébként egyáltalán nem spóroltak a készítők, hiszen olyan neves sztárokat szerződtettek a karakterek megszólaltatásához, mint Mike Myers (Shrek), Eddie Murphy (Szamár), Cameron Diaz (Fiona), Antonio Banderas (Csizmás, a kandúr), Julie Andrews (Lilian királyné), John Cleese (Harold király), Rupert Everett (Szőke herceg) és Justin Timberlake (Artie) – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek