Starity

Helen Mirren is csatlakozott a Halálos iramban 8 stábjához

2016. június 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sebességrajongók igazán nem panaszkodhatnak, hiszen a Universal Studios a legnagyobb sztárokat nyerte meg a 2017 áprilisában mozikba kerülő produkcióhoz.

hirdetés

Charlize Theron és Scott Eastwood csatlakozása után újabb szupersztárral bővült a Halálos iramban nyolcadik részének már amúgy is parádés stábja Helen Mirren személyében. A 70 éves színésznő az Elle-nek adott interjújában megerősítette, hogy valóban szerepet kapott a filmben, ám azt nem árulta el, hogy a jók avagy a rosszak táborát erősíti.

Fotó: Sven Arnstein

Mindig is imádtam vezetni, így leszögeztem, hogy részt veszek a filmben, amennyiben megengedik, hogy én is vezessek. Majd meglátjuk, mi lesz ebből. (...) Imádom a filmeket, és szeretek forgatásokra járni. Nagy rajongója vagyok a komoly filmeknek, ugyanakkor kedvelem a külföldi alkotásokat és a nagy, vicces vígjátékokat is, amennyiben jól vannak elkészítve és figyelemfelkeltő a forgatókönyvük. Ez a legfontosabb az egészben

– magyarázta a színésznő.

A tízrészesre tervezett franchise nyolcadik része 2017. április 14-én kerül majd az amerikai mozikba, melyben visszatérnek a korábbi epizódok főbb szereplői, így viszontláthatjuk Vin Dieselt, Tyrese Gibsont, Ludacrist, Jordana Brewstert, Michelle Rodriguezt, Dwayne Johnsont és Jason Stathamet is. Az iMDb szerint Kurt Russell és Elsa Pataky is feltűnik majd a képkockákon, valamint visszatér még az előző filmben megismert Nathalie Emmanuel is, aki Ramsay-t alakította.

Egyes értesülések szerint a második és ötödik részben cameózott Eva Mendes is betoppan majd, ám az ő felbukkanását egyelőre sem a Universal, sem a színésznő menedzsere nem erősítette meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek