Starity

Justin Bieber szereti Jasmine-t, de nem úgy

2010. szeptember 30. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt napokban a két 16 éves sztárt, Justin Biebert és Jasmine Villegast együtt látták Kaliforniában, ahol úgy tűnt, hogy több van köztük, mint szimplán csak barátság. Most pedig Justin tisztázta ezt a pletykát.

hirdetés
Justin Bieber szereti Jasmine-t, de nem úgy

Justin Bieber és Jasmine Villegas állítólagos együttlétéről pár napja tudomást vehetett a világ, hiszen több internetes oldalon az volt a nap híre, hogy a két tinit együtt látták Kaliforniában, ahol úgy tűnt, több van köztük, mint barátság.

Most Justin tisztázta ezt a pletykát: az US Magazine-nak azt  nyilatkozta, hogy szereti Jasmine-t, de csak mint barátot, és nem is gondol barátságnál többre; Kaliforniában is csak egy baráti túrán voltak.

De úgy látszik, hogy ez sajnos még nem elég, hiszen a tinisztár azt nem tudta kimagyarázni, hogy ha nem csók, akkor mi történt ezen a képen, ráadásul sokak szerint Justin és Jasmine most külünösen sok időt töltenek együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek