Starity

Modelltanfolyamot indít Kulcsár Edina

2016. június 18. 10:10   |   Szerző: KawaiiPanda

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kulcsár Edina napjaink egyik legnépszerűbb hazai sztárja, aki hamarosan egyhónapos tanfolyamot indít.

hirdetés
Modelltanfolyamot indít Kulcsár Edina
Fotó: Facebook / Kulcsár Edina

Edina a Facebookon hozta nyilvánosságra, hogy immár igazgatói és tanácsadói szerepben is kipróbálja magát, mivel létrehozta Edication Kulcsár névre keresztelt tanfolyamát, melynek keretein belül a szépségversenyekre készülő vagy épp modell karrierről álmodó lányoknak nyújt egy kis útmutatót. A szakma elsajátításához szükséges tippeket és trükköket egy egyhónapos képzés során sajátíthatják el a résztvevők, melyért 254 ezer forintot kell letenniük.

A szépség elsősorban azon múlik, hogy mennyire van valaki kibékülve önmagával! Ha elfogadtad önmagadat, az megmutatkozik a szemedben, amitől biztosan sugározni fogsz! Ezek után érdemes csak azzal foglalkozni, hogy hogyan sminkeljünk, étkezzünk, öltözködjük.. Vagyis a külsőségekkel. Vannak olyan emberek is, akik pont fordítva működnek! Attól jön vissza a jókedvük / önbizalmuk, ha szebb a bőrük, a hajuk és mondjuk csinosabbak! Ezzel sincsen semmi baj! Sőt! A jó hír, hogy tartozz akármelyik csoportba is, mindkét esetben segítünk, hogy hogyan válj széppé, vagy még szebbé

– magyarázza a közösségi oldalon Edina.

A képre kattintva adhatod le jelentkezésedet a tanfolyamra I Fotó: Facebook / Kulcsár Edina

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek