Starity

Olivia Newton-John a Lánchídon kampányol

2010. szeptember 30. 21:09   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 2-án kilencedik alkalommal sétál majd át több száz ember a Lánchídon a mellrák elleni küzdelem jegyében. A díszvendég a Grease sztárja, Olivia Newton-John lesz.

hirdetés
Olivia Newton-John a Lánchídon kampányol

Idén kilencedik alkalommal sétál majd át több száz ember a Lánchídon a mellrák elleni küzdelem jegyében, Olivia Newton-John is csatlakozik majd a sétához. A Grease sztárja a mellrák túlélőjeként fontosnak tartja, hogy minél több nőt figyelmeztessen a betegség veszélyeire, és bírja rá őket a mellrákszűrésre. 

15.30-tól a Magyar Tudományos Akadémia előtti szabadtéri színpadon rendezvények sora veszi kezdetét, fellép a Dumaszínház, Tóth Vera, a Légierő Zenekar Szulák Andreával, Varga Feri, Balássy Betty és más megasztárok is. Később a Zumba fitnesz és a Kurayfat Kempo bemutatója lesz.

20 óra után pedig rózsaszínbe borul a Lánchíd, a séta közben találkozhatunk az Egészség Hídja Összefogás arcaival – Dobó Katával, Sebestyén Mártával, Galambos Erzsivel, Detre Diánával és az amerikai díszvendéggel, Olivia Newton-Johnnal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek