Starity

Tarjával lépett fel a Within Temptation

2016. június 20. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók legnagyobb örömére tegnapelőtt a metalzene nagyjai a Hellfest Open Air fesztivál keretein belül közösen adták elő a Paradise-t.

hirdetés

Június 17-én vette kezdetét a Hellfest nevezetű fesztivál, melynek első napján olyan zenekarok előadását élvezhette a közönség, mint a Delain, az Abbth vagy a Killswitch Engage. 18-án fellépett többek között a Within Temptation, a Heidevolk, illetve Tarja is tiszteletét tette, aki jelenleg a The Brightest Void – The Prequel című lemezével járja a világot.

Mivel Tarja és a Within Temptation is egy napon lépett fel a fesztiválon, természetesen felcsendült a Paradise (What About Us?) című dal is, ám ezúttal a finn szépséggel kiegészülve. Két éve már felröppent a hír miszerint a zenekar holland állomásain Tarjával együtt énekelik el a dalt, később azonban kiderült, hogy mindez csupán csak pletyka.

A Hellfest tegnap zárta kapuit, így az utolsó napon olyan zenekarok léptek színpadra, mint a DragonForce, a Blind Guardian vagy a Paradise Lost – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek