Starity

Heidi Klum férjével egy klipben

2010. október 01. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves német szupermodell, Heidi Klum együtt szerepel férjével, Seallel az új – meglehetősen intimre sikeredett – klipjében. A pár teljesen egy hullámhosszon van a videóban, és látszik, hogy igazán szeretik egymást. Seal egy korábbi interjúban elmondta, sosem lenne képes megcsalni Heidit.

hirdetés
Heidi Klum férjével egy klipben

Heidi Klum német szupermodell elég merészen – szinte meztelenül – szerepel férje, Seal legújabb videoklipjében. A pár teljesen egy hullámhosszon van a klipben, de persze arra is vigyáztak, hogy Heidiből  ne látszódjon minden, csak egy-két részlet; inkább csak az érintések sikeredtek felettébb erotikusra.

Miss Klum az US Magazine-nak egy interjú keretében elárulta, hogy a klip két olyan emberről szól, akik mindennél jobban szeretik egymást, és ezért nem is esik nehezükre, hogy ezt mások előtt is felvállalják. Továbbá azt is, hogy Sealt már a kezdetek kezdetétől nagyon akarta, és korábban nem hitte volna, hogy megkapja.

A pár öt és fél éve mondta ki a boldogító igent, és azóta már három közös gyermeket, illetve Heidi 6 éves kislányát is együtt nevelik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek