Starity

Miley Cyrus megerősítette: Együtt vannak Liam Hemsworth-szel

2016. június 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú hónapok óta folynak a találgatások, hogy milyen kapcsolat van az egykori szerelmesek között.

hirdetés

Tavaly ősszel röppent fel először a pletyka, miszerint közel három évvel a szakításuk után ismét egymásra talált Miley Cyrus és Liam Hemsworth. Az énekesnő ugyanis újra hordani kezdte egykori eljegyzési gyűrűjét, és több ízben is lencsevégre kapták a színésszel. Hivatalosan egyikük sem mondta ki, hogy együtt vannak – még az interjúk során sem –, ám több ismerősük is megerősítette, hogy újra egymásra találtak, mi több: már az esküvőt tervezgetik.

A tengerparton házasodnak majd össze. A szüleik végzik a szervezés legnagyobb részét

– nyilatkozta a közelmúltban egy bennfentes, állítása pedig igaznak bizonyul, hiszen Miley édesapja is hasonlóan fogalmazott egy interjúban:

Miley és Liam igazán nagyon boldogok most együtt. Ha prédikátorra van szükségük, tudják, hol találnak engem.

A szerelem újbóli fellángolására utal Liam a GQ-nak adott nyilatkozata is, melyben bevallotta, hogy élete egyik legnehezebb időszaka volt az, amikor pontot tettek kapcsolatuk végére Miley-val, de a mai napig úgy érzi, hogy ez volt a legjobb döntés, amit meghozhattak akkor. A kérdésre pedig, hogy milyen a kapcsolati státusza, így felelt:

Az emberek ki fogják találni. Már ki is találták... Senki nem hülye.

Ha a fentiek nem lettek volna elég kézzelfogható bizonyítékai a kapcsolat újbóli felmelegítésének, Miley tegnap egy igen beszédes képet tett közzé az Instagramon, melyen egy tükörnek háttal láthatjuk. A felvételen fekete nadrágot és fehér pólót visel, utóbbi hátulján pedig a Hemsworth név virít, mely amellett, hogy minden szónál ékesebb bizonyíték, reményeink szerint hamarosan az ő neve is lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek