Starity

Klippremier: Jordyn Jones – BRUH!

2016. június 21. 12:12   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordyn Jones jelenleg az egyik legmegosztóbb feltörekvő híresség az Egyesült Államokban, de ez sem tartotta vissza egy új videó megjelentetésében. Itt a BRUH!

hirdetés
Klippremier: Jordyn Jones – BRUH!
Fotó: Popmania / @NikkoLaMere

Jordyn Jones 12 évesen táncosként robbantott be a köztudatba, amikor ötödik helyezést ért el egy országos táncversenyen. Később modellként majd énekesként is bontogatta szárnyait. Énekesi pályafutását eddig négy saját dallal kezdte meg, s mindhez társult videoklip is. A márciusban megjelent Fiyacracka után a június 20-án megjelent BRUH! sem kivétel, amit Nayip Ramos rendezésében láthatunk. Többek között neki köszönhetjük a Black Coast Trndsttr klipjét is, de többször dolgozott már Jordynnal vagy épp a Disney Chanellel is.

Jordyn női börtönre hajazó videója közel sem olyan ártatlan, mint amire egy 16 éves lánytól számítanánk, bár ez köszönhető többek között a hip-hopnak és az ezt a stílust idéző ruháknak is. Bár a videó még csak tizenhét órája van fent a YouTube-on, már most megosztja a közönséget, már ami a kommenteket illeti. Jordyn nem élné túl a börtönbenSzeretem Jordynt, de ez a videó egyszerűen rossz – olvasható a hozzászólás szekcióban.

A negatív kritikák ellenére természetesen így is sokan kitartanak a fiatal lány mellett, köztük Eminem is, aki a lányaként emlegeti a szőkeséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek