Starity

John The Valliant első klipje

2010. október 01. 10:10   |   Szerző: Ency112

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

John The Vaillent, azaz Puskás Ádám Dániel már sok buliban lépett fel, ahol mindenkit elvarázsolt tehetségével. De most végre látható lesz első klipje Another Day címmel, amiben Lola is közreműködik.

hirdetés
John The Valliant első klipje

Puskás Ádám Dánielt is elcsábította a zene világa. John The Valliant művésznévvel Peti nyomdokaiba lép. Október 4-én debütál a VIVA Interaktívban első klipjével, amelyben sok hazai sztár is szerepel. A szerelmi történet rendezője és operatőre Puskás Peti, illetve SP, a főszereplők pedig Lola és a Jóban Rosszban színésze, Baronits Gábor, akik az életben is egy párt alkotnak.

Peti rendkívül komolyan veszi a munkát, nála mindig nagy a szigor – meséli nevetve Dani – ám ennek meg is van az eredménye, szerintem a klip igazán különleges lett, amit csak fokozott a szerelmes pár, Lola és Baronits Gábor közti harmónia” – súgott meg egy-két kulisszatitkot Dani, aki bátyja egyik felvételén döntötte el, ő is zenész lesz.

A klip Lola számára is új kihívást tartogatott, aki már többször alakított szerelmes jelenetet a kamerák előtt, ám most először dolgozott együtt Baronits Gáborral, akivel a való életben is egy párt alkotnak.

„Most tényleg izgultam a forgatáson, hiszen nekem nehezebb hozzám közel álló emberekkel együttdolgozni, mint egy idegennel. Akkor is lámpalázas voltam, amikor apukám elkísért a koncertekre, és most sem volt ez másképp Gáborral, de ennek ellenére, vagy épp ezért nagyon jól sikerült a közös munka.” – árulta el Lola, aki külön örül annak, hogy baráti társaságuk felnőtt a feladathoz, és saját klippel állnak elő.

„A munkát és a magánéletet én könnyen szét tudom választani, de a meghittebb jeleneteknél mindenképp segített, hogy valóban együtt vagyunk. A helyzet azonban nekem is új volt, hiszen most szerepeltem először videoklipben” – tette hozzá Baronits Gábor, a Jóban Rosszban színésze, aki nem bírta ki október 4-éig, és már meg is nézte a kész klipet, amiről egyelőre csak annyit árult el, hogy igazán ütős lett.

Már csupán pár napot kell várnunk John The Valliant debütálására, ugyanis Puskás Dani lesz azInteraktív vendége, ahol mindent elárul a klipforgatás részleteiről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek