Starity

Jégvarázs: Anna és Elsa visszatérnek, méghozzá nem is akárhogyan!

2016. június 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha szeretted a Jégvarázst, a Disney legújabb bejelentését egyenesen imádni fogod!

hirdetés

A filmóriás nemrég hozta nyilvánosságra, hogy még mindig számolnak a 2013-ban bemutatott Jégvarázzsal, ugyanis amellett, hogy készül egy karácsonyi különkiadás Anna (Kristen Bell) és Elsa (Idina Menzel) főszereplésével, egy sorozat formájában is visszatérnek a Disney csatornán.

A produkció a Jégvarázs: Északi éjszakák címet viseli, mely az azonos című regény alapján kerül a képernyőkre a LEGO és a Disney kollaborációjának eredményeképp. A könyvsorozat első része várhatóan júliusban kerül az üzletek polcaira az Egyesült Államokban, hazai megjelenésről azonban egyelőre nincs információ.

A történet ezúttal a LEGO és a Disney közreműködése útján kerül a képernyőkre I Fotó: Disney

Hihetetlenül király a sorozat, a rajongók egyenesen imádni fogják. A filmben szinkronizáló színészek is kivétel nélkül visszatérnek

– nyilatkozta Josh Gad az E! Newsnak, aki Olafnak kölcsönzi a hangját.

Érdekesség, hogy a Disney egy egész franchise birodalmat készül építeni a Jégvarázsra: jövő nyáron limitált ideig a Broadway-en is játsszák majd az Anna és Elsa ihlette darabot, 2018 tavaszára pedig bemutatásra kerül a musical, nem is beszélve arról, hogy tervben van a film második részének elkészítése is.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek