Starity

Jön a Beverly Hills-i zsaru 4

2016. június 24. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint húsz évvel a harmadik rész mozikba kerülése után folytatást kap a Beverly Hills-i zsaru!

hirdetés
Jön a Beverly Hills-i zsaru 4
Fotó: Paramount Pictures

Évek óta pletykálják Hollywoodban, hogy Axel Foley visszatér a filmvászonra, de a folytatás nem valósult meg – egészen mostanáig. A Movieweb arról számolt be nemrég, hogy mégis készül egy negyedik rész, így a 80-as, 90-es évek kultfilmjét ismét a mozivásznon láthatjuk viszont.

A folytatásban Adil El Arbi és Bilall Fallah belga filmesek ülnek a rendezői székekbe, akik már több fesztiváldíjat is bezsebeltek. Ugyan a Paramount 2013-ra ígérte a folytatást, a CBS csatorna pedig egy tévésorozatot is elkészített, de aztán abból sem lett semmi, ezért nem csoda, hogy a rajongók tűkön ülve várják a folytatást.

A filmet előreláthatóan ezúttal is Detroitban folytatják, annak ellenére is, hogy a várost érintő válság és a nagy munkanélküliség nem igazán kedvez a filmeseknek, nem is beszélve arról, hogy az amerikai autóipar egyjkori központja teljesen leépült. 

Értesüléseink szerint a forgatások legkésőbb jövőre kezdődnek meg, és természetesen ezúttal is Eddie Murphy játssza a főszerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek