Starity

Dalpremier: Fall Out Boy – Ghostbusters feat. Missy Elliott

2016. június 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 28-ától válthatunk jegyet a Szellemirtók rebootjára, melyben a Fall Out Boy és Missy Elliott közös szerzeménye is felcsendül.

hirdetés

A film készítői úgy gondolták, hogy ha már új köntösbe bújva térnek vissza a Szellemirtók, akkor a filmhez egy új főcímdal is dukál, melynek elkészítését a fennállásának 15. évfordulóját ünneplő Fall Out Boyra és Missy Elliottra bízták. A dalt Ray Parker Jr. 1984-es dalára ültették át, mely a maga idejében az első helyig tornázta magát a Billboard Hot 100-as listáján, és még Oscar-díjra is jelölték a legjobb filmzene kategóriában.

Azóta azonban több mint három évtized eltelt, de a felújított változat előadói joggal reménykednek a hajdani siker megismétlésében. A közös munka is jó hangulatban zajlott, arról azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy vajon videoklipet is forgatnak-e hozzá.

Érdekesség, hogy nem a Fall Out Boy és Missy Elliott az egyetlenek, akik dalt írtak a filmhez, ugyanis kiderült, hogy Elle King, a 5 Seconds Of Summer és Zayn Malik is lepaktált a készítőkkel egy nóta erejéig – utóbbi a wHo címet adta a Szellemirtók számára készült szerzeményének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek