Starity

Sandra Bullock nem várt faxot kapott

2010. április 26. 17:05   |   Szerző: Rihannna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt már tudjuk hogy Sandrát a férje több nővel is megcsalta. Úgy tűnik szép lassan az összes szerető bocsánatot fog kérni az Oscar-díjas színésznőtől.

hirdetés
Sandra Bullock nem várt faxot kapott

Sandra Bullock egy faxot kapott amelyben Melissa Smith sztriptíztáncosnő elnézést kért a történtek miatt.

A levél a TMZ hírportálán került nyílvánosság elé:

"Úgy éreztem, meg kell, hogy keresselek, és el kell, hogy mondjam, mennyire nagyon sajnálom azt, amin most keresztül mész.Bocsánatot kérek minden fájdalomért, amit okoztam neked. A tény, hogy egy nős férfivel kezdtem, megbocsáthatatlan. Soha nem akartam neked fájdalmat okozni."-írta Melissa a faxában aki állítása szerint a MySpace oldalon keresztül ismerkedett meg Jesse James-szel.

A sztriptíztáncosnő azonban még nem ezekkel a szavakkal zárta sorait, ugyanis igazán örülne neki, ha Sandra felvenné vele a kapcsolatot:

"Kérlek keress meg, ha szeretnél telefonon beszélni vagy személyesen találkozni!"

Melissa azonban nem az első aki bocsánatért esedezik az Oscar-díjas színésznőtől. Nemrégiben Michelle McGee adott exkluzív interjút egy ausztrál tvműsornak erről az elég kellemetlen eseményről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek