Starity

Kendall Jenner, te vagy az?

2016. június 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A Keeping Up With The Kardashiansszal a köztudatba robbant modell alig ismerhető fel legújabb, az Instagramon közzétett képén.

hirdetés

Aggodalomra semmi ok, Kendall Jenner ugyanis nem egy brutális stílusváltáson megy át, hogy a goth rockerek táborába álljon, csupán őt választotta márkája legújabb reklámarcának a világszerte ismert amerikai designer, Marc Jacobs. Kendallt a márka őszi kampányához fotózták, és állítólag nagyon élvezte, hogy egy eddig ismeretlen oldalát mutathatta meg.

Mindig emlékezni fogok a pillanatra, amikor először találkoztam Kendall-lal  a 2014-es őszi divatbemutatónk előtti castingon. Katie Grand hívta meg őt, hogy jöjjön el és mutatkozzon be az első fotózása előtt. Akkoriban még nagyon keveset tudtam róla

– elevenítette fel a történteket a tervező, aki azóta is rendszeresen alkalmazza a 20 éves modellt. 

Jacobs azt is elárulta továbbá, hogy meglátása szerint Kendall szakmabeli sikere abban rejlik, hogy nemcsak keményen dolgozik, hanem munkáját szenvedéllyel és lelkiismeretesen végzi, így nem csoda, hogy a legjobbak között van a helye. A kampányban egyébként részt vesz még Courtney Love, Marilyn Manson, Cara Delevingne, St. Vincent, Missy Elliott és Kembra is.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek