Starity

Klippremier: Taeyeon – Starlight feat. Dean

2016. június 27. 00:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Girls' Generation vezetőjének, Taeyeonnak a harmadik önálló videoklipje, ami legújabb szólóalbumának előfutára is egyben.

hirdetés

Taeyeon debütáló szólólemeze tavaly október hetedikén jelent meg I címmel, és hatalmas sikert aratott, így sejteni lehetett, hogy a a közeljövőben számíthatnak a rajongók új anyagra tőle. Május 25-én az SM Entertainment megerősítette, hogy hamarosan megkeződik új korongjának felvezetése.

A cég ígéretéhez híven elkezdte bemutatni a koncepcióképeket, majd kiderült, hogy a 27 éves idol új, immáron második önálló EP-je Why címmel kerül a boltok polcaira június 28-án, és aznap jelenik meg a korong névadó dalához forgatott klip is.

A rajongók legnagyobb örömére június 25-én megjelent a Taeyeon és Dean első kollaboráciájához készített videoklip, mely egyben az új lemez előfutára is. A Starlight a 90-es éveket idéző, lágy dallamú, szerelmes nótára sikeredett, melyhez hasonló hangulatú rövidfilm készült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek