Starity

Titokban vált el Nicolas Cage

2016. június 27. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenegy évnyi együttélés után házassága felbontását kérvényezte A szellemlovas sztárja.

hirdetés

A People magazin hozta le elsőként a hírt, miszerint véget ért Nicolas Cage és Alice Kim tizenegy évig tartó házassága. A lap úgy tudja, hogy a pár válását a legnagyobb titokban, januárban mondták ki. Kapcsolatukból egyetlen gyermek, a ma 10 éves Kal-el Coppola Cage született.

Nicolas és Alice kapcsolata filmbe illő volt, hiszen megismerkedésükkör, 2004-ben az akkor mindössze 20 éves lány pincérnőként dolgozott. A színésznek természetesen megakadt rajta a szeme, majd addig csapta neki a szelet, míg végül két hónappal később gyűrűt húzott Alice ujjára, és még abban az évben oltár elé álltak.

Kapcsolatuk a külvilág számára már-már tökéletesnek tűnt, és azt a látszatot keltette, hogy az egykori nőcsábász végre lenyugodott szerelme oldalán. Ez egyébként már a harmadik házassága Cage-nek, ugyanis 1995 és 2001 között Patricia Arquette férje volt, 2002-ben pedig Lisa Marie Presley-t vezette oltár elé, ám a frigy mindössze négy hónapig tartott. Christina Fultonhoz fűződő kapcsolatából pedig van még egy fia, Weston, aki idén már 25 éves.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek