Starity

Káromkodás miatt csattant a bilincs 50 Cent csuklóján

2016. június 27. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper a karib-tengeri Saint Kitts szigetén lépett fel a minap, ám a helyszínről már rendőri kísérettel távozott.

hirdetés
Káromkodás miatt csattant a bilincs 50 Cent csuklóján

50 Cent egy rendezvény házigazdájaként érkezett a szigetre, ha pedig már ott volt, a szervezők megkérték, hogy egy koncert erejéig szórakoztassa is a 40 ezres tömeget. Ennek örömmel tett eleget a 40 éves rapper, mi több: a szervezők a rendelkezésére bocsátották saját lemezlovasukat is. Egyedüli kérsük az volt, hogy obszcén szavak ne hangozzanak fel a performansz során – ennek a kérésnek azonban a rapper elfelejtett eleget tenni.

Mr. Jacksont a show házigazdájaként szerződtették, de amikor megérkezett, a rendezvény szervezői megkérték, hogy adjon koncertet. Ennek eleget is tett, és használatba vette a rendelkezésére bocsátott DJ-t. Sajnos azonban nem volt meg nekik a dalai clean [káromkodás nélküli] verziója, így az eredetit használták. A koncert nagy sikert aratott, 50 pedig biztos abban, hogy a jövőben is lesz alkalma ellátogatni Saint Kittsre, amennyiben otthon hagyja a szentségelést

– nyilatkozta sajtószóvivője.

A rappert egyébként egy nagyobb összegre bírságolták meg a káromkodás – így a szerződésszegés – miatt, így annak kifizetése fejében nem kell bíróság elé állnia. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek