Starity

Liam Payne egészsége miatt aggódnak a One Direction-rajongók

2016. június 27. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók attól félnek, hogy étkezési problémákkal küzd a 22 éves énekes.

hirdetés

Liam Payne hosszú idő után a közelmúltban osztott meg egy friss szelfit önmagáról, ám rajongóit valóságos sokként érte az énekes arcának átalakulása, és nem győzték aggodalmukat kifejezni, és arra biztatni a brit szupersztárt, hogy figyeljen oda jobban az egészségére.

A változás szembetűnő: a bal oldali kép év végén, a jobb oldali a múlt héten készült I Fotók: Instagram / Liam Payne

Olyan izgatott voltam az új szelfid miatt, de olyan kicsinek és vékonynak tűnsz. Eszel rendesen? Kérlek, ne hagyd ki az étkezéseket és légy egészséges; Minden rendben, Liam? Borzasztó sovány vagy, aggódom érted; Vigyázz magadra és ne legyél ilyen gebe! Az egészséged a legfontosabb – csak hogy említsünk néhány aggódó üzenetet a sok közül.

A rajongók nem tévednek, az énekes láthatóan több kilótól is megszabadult az elmúlt hetekben, ami azért is aggasztó, mivel ezt megelőzően sem küzdött súlyproblémákkal. Sokan egészen odáig merészkedtek, hogy Liam párját, Cheryl Cole-t hibáztatták az énekes súlyvesztéséért, ám igen kevéssé valószínű, hogy a tőle 10 évvel idősebb, az egészséges életmódot preferáló énekesnő tiltaná el az evéstől Liamet.

Cannes-ba is együtt érkezett a szerelmespár I Fotó: Instgaram / Liam Payne

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek