Starity

Shawn Mendes: „Nem vagyok meleg”

2016. június 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 17 éves énekes megelégelte a szexuális hovatartozását firtató pletykákat, és a Snapchaten reagált rájuk.

hirdetés
Shawn Mendes: „Nem vagyok meleg”

Shawn Mendes állítólag Camila Cabellóval alkot egy párt, ám sokan így is kétségbe vonják, hogy az énekes az ellenkező nemhez vonzódik. Mindezek tekintetében nem csoda, hogy Shawn úgy döntött, ideje tiszta vizet önteni a pohárba, és a Snapchaten vallott érzéseiről.

Nem igazán szoktam ilyesmit csinálni, és problémákat felhozni, de a YouTube-on néztem vissza pár interjúmat, amikor a kommenteket olvasva feltűnt, hogy sokan úgy gondoljátok, meleg vagyok. Először is szeretném tisztázni, nem vagyok meleg. Másodszor pedig úgy vélem, hogy nem lenne különbség akkor sem, ha az lennék. A középpontban a zenének, nem pedig a szexualitásomnak kellene állnia

– magyarázta az énekes, majd így folytatta:

Tudom, hogy ezt 99%-otok nem kérdőjelezi meg, így a maradék 1%-hoz szólnék. Szeretném, ha elgondolkoznátok azon, mielőtt megítéltek valakit, hogy kell-e egyáltalán ítélkeznetek vagy számít-e az, hogy mások mit csinálnak és hogyan akarnak érezni. Nem érzek frusztrációt amiatt, hogy az emberek melegnek tartanak. Nincs ezzel semmi bajom, mert számomra nincs különbözeti jelentőssége. Sokkal inkább az zavar, hogy napjainkban az emberek úgy írnak a másságról, mintha rossz dolog volna. Ez minden, amit a témával kapcsolatban mondani akarok. Bízom benne, hogy idővel a maradék 1% is felnő. Szeretlek titeket, srácok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek