Starity

Kang Ji Young: „Nem bántam meg döntésemet!”

2016. június 28. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég hozta nyilvánosságra a japán színésznő, hogy hamarosan megérkezik legújabb filmje, valamint néhány szóban mesélt eddigi munkálatairól is.

hirdetés
Kang Ji Young: „Nem bántam meg döntésemet!”

Három éve látott napvilágot a szomorú hír, miszerint az ismert dél-koreai lánycsapat, a KARA két taggal fog csökkeni, ugyanis a csoport rappere, Jung Nicole és egyik énekese, valamint maknaeja, Kang Ji Young a következő évtől már önálló karrierjükre fognak fókuszálni.

Utóbbi énekesnő körül jobbára nagy volt a csend azóta, ám az elmúlt időszakban ismét hallatott magáról, ugyanis az idei évben megkezdte szólóénekesi pályafutását, JY néven – ezt bizonyítja három eredményes slágere is, a Saigo no Sayonara, a RADIO és az I'm Just Not Into You.

Az énekesnő nemrég pedig egy interjú során fedte fel, hogy a továbbiakban is főként színésznőként szeretne tevékenykedni Japánban és Koreában egyaránt, valamint más ázsiai országban is szívesen kipróbálná magát. A beszélgetés során azt is elárulta, hogy jelenleg is aktívan színészkedik, legújabb filmje Kataomi Spiral címmel jelenik majd meg.

Három év telt el azóta, hogy már nem vagyok egykori csapatom legfiatalabb tagja, és meg kell mondjam, a színészi karrier mindig is foglalkoztatott, így máig nem bántam meg a döntésemet. Japánban ugyanis lehetőséget kaptam, hogy önállóan kibontakozzak, megtanultam hogyan kell magamat fegyelmezni, már nem alszom el a forgatókönyv felett. Elismerem, hogy mióta nem egy csoport tagjaként dolgozom, kicsit magányos vagyok

– nyilatkozta az egykori énekesnő az allkpop.com-nak, majd hozzátette:

Mikor megkezdtem japán pályafutásomat nagy volt rajtam a stressz. Főként azért, mert egészen idáig nem ilyen szinten beszéltem a nyelvet és nehezen tudtam kifejezni magam. Próbáltam minél óvatosabb lenni, elrejteni a hibáimat, de szerencsére a stáb mindig mellettem állt, és kijavították a hibáimat. Ma már erre is ritkán akad példa.

Az interjú végén Ji Young megosztotta rajongóival, hogy a mai napig is nagyon hálás, azért hogy továbbra is szeretik és figyelemmel követik munkásságát a KARA rajongói.

A rajongóim ma már nem teszik fel a kérdést, hogy miért hagytam el a KARA-t. Nagy örömmel tölt el, hogy továbbra is támogatnak és szeretnek, megnézik a filmjeimet és figyelemmel követik a promóciós tevékenységeimet. Jelenlegi célom, hogy legújabb filmemmel elnyerjem, az újonc-díjat.Bízom benne, hogy ezúton is számíthatok a támogatásukra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek