Starity

Újra összeáll a Sugababes

2016. június 28. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kora 2000-es évek egyik legnépszerűbb lánycsapata a londoni Pride fesztiválon jelentette be visszatérését.

hirdetés

Siobhan Donaghy, Mutya Buena és Keisha Buchanan 1998-ban alakított csapata hamarosan ismét visszatér a könnyűzenei piacra! A lányok hosszú hallgatás után újra összeálltak, és megkezdték legújabb korongjuk munkálatait, mely saját bevallásuk szerint 2017-ben kerül az üzletek polcaira.

A Sugababes új korongja jövőre jelenik majd meg. Pontos dátumot nem árulhatok el. Tudom, mikor dobjuk piacra, de nem mondhatom el, csak annyit, hogy jövőre

– nyilatkozta Siobhan a londoni Pride fesztiválon a Metrónak.

A csapat első lemeze egyébként 2000-ben került az üzletek polcaira One Touch címmel, ezt pedig 2002-ben az Angels with Dirty Faces, 2003-ban a Three, 2005-ben a Taller in More Ways, 2007-ben a Change, 2008-ban a Catfights and Spotlights, 2010-ben pedig a Sweet 7 követte. A csapat pályafutsa során több változást is megélhettek a rajongók, hiszen Donaghy helyét – kilépését követően – Heidi Range vette át, később pedig Buena is távozott a formáció éléről, hogy átadja posztját Amelle Berrabah-nak.

2011-et írtak a naptárak, amikor a lányok ismét összejöttek, és Mutya Keisha Siobhan (MKS) néven kezdtek új karrierbe, ám próbálkozásuk hamvába holt. Az azóta eltelt években több más csapatban is kipróbálták magukat, míg végül úgy nem döntöttek, ismét egymás mellett a helyük. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek