Starity

Daniel Radcliffe szívesen lenne újra Harry Potter

2016. június 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már öt éve annak, hogy a mozikba került az utolsó Harry Potter-film, és bár a főszereplőt alakító színész most nemet mondana a folytatásra, ennek ellenére nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a későbbiekben ismét az ikonikus karakter bőrébe bújjon.

hirdetés
Daniel Radcliffe szívesen lenne újra Harry Potter

Daniel Radcliffe nem kevesebb, mint tíz éven keresztül alakította a J. K. Rowling által megálmodott Harry Pottert, így nem csoda, hogy a szívéhez nőtt a karakter. Ugyan a történet folytatásaként is számon tartott Harry Potter és az Elátkozott Gyermek című színdarabban nem vállalt szerepet, és saját bevallása szerint a közeljövőben nem is mondana igent Potterre, ám úgy véli, a későbbiekben megváltozna az álláspontja, amennyiben egy jó forgatókönyv akadna a kezébe.

A szkripten múlna [hogy ismét Harry Potter bőrébe bújok-e]. A körülményeknek rendkívülieknek kell lenniük. Biztos vagyok benne, hogy Harrison Ford is ezt mondta Han Solóval kapcsolatban, és nézd, mi történt! Mindezek tekintetében jelenleg nemet mondanék, de nyitott vagyok a jövőre nézve

– nyilatkozta a színész a Radio Timesnak adott interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek